De bäst betalda spelarna i NHL under säsongen 21/22

De bäst betalda spelarna i NHL under säsongen 21/22 kommer utan tvekan att bestå av en blandning av veteranernas superstjärnor och unga stjärnor. Superstjärnor som Sidney Crosby, Alex Ovechkin, Jonathan Toews, Patrick Kane, Connor McDavid och Auston Matthews kommer sannolikt att fortsätta att vara bland de bäst betalda spelarna i ligan. Dessutom kan högprofilerade free agents som Taylor Hall och Jack Eichel komma in i samtalet om de mest inkomstbringande spelarna under den kommande säsongen.

Även om det fortfarande är för tidigt för att exakt förutsäga vem som kommer att ligga i toppen av listan 2021-22 finns det flera framväxande stjärnor som kan utmana om en plats på listan. Patrik Laine har redan etablerat sig som en av de bästa målskyttarna i ligan och hans kontrakt kan få honom att flytta uppåt i rankingen. Colorado Avalanches center Nathan MacKinnon är en annan spelare att hålla ögonen på, eftersom hans prestationer under de senaste säsongerna har varit helt fantastiska.

Dessutom finns det flera backar som kan komma att göra en stor skillnad när det gäller deras lönekuvert inför säsongen 2021-22. Victor Hedman, John Carlson och PK Subban kommer troligen att ligga kvar i toppen av listan när det gäller defensiva förtjänare, medan Seth Jones och Rasmus Dahlin också kan vara utmanare då.

Naturligtvis skulle ingen lista vara komplett utan att nämna målvakter – med Carey Price, Braden Holtby och Tuukka Rask som sannolikt kommer att vara bland de bäst betalda målvakterna 21/22 på grund av deras konsekventa prestationer och långsiktiga avtal.

Sammanfattningsvis kan den kommande säsongen 21/22 komma att innebära stora förändringar när det gäller NHL-löner, med unga stjärnor och etablerade veteraner som alla försöker klättra upp i toppskiktet. Vi får helt enkelt vänta tills dess för att ta reda på vem som kommer att ligga i topp när det gäller löner. Än så länge kan vi bara spekulera – men det kommer garanterat att bli en spännande säsong!

Vad står NHL för?

NHL står för National Hockey League. Det är en professionell ishockeyliga baserad i Nordamerika som består av 31 lag i Kanada och USA. Ligan grundades 1917 och anses vara en av de mest populära och konkurrenskraftiga sportligorna i världen. Det är alltså samma sak som SHL fast i Nordamerika och alltså inte ersättare för VM.

Ligan består av fyra divisioner och två konferenser: Atlantic Division, Central Division, Metropolitan Division och Pacific Division. I konferensen ingår Eastern Conference och Western Conference. Vinnaren i varje konferens går till Stanley Cup-finalen för att fastställa mästaren för den säsongen.

Genom sin historia har NHL sett ett antal lag komma och gå, och vissa lag har till och med flyttat till olika städer eller länder. Men trots alla dessa förändringar över tid är NHL fortfarande en av de mest framgångsrika idrottsligorna i hela världen.

I dag tittar hockeyfans runt om i världen varje år för att se lagen slåss om rätten att lyfta Lord Stanleys pokal i slutet av varje säsong. Det är alltid en spännande tid full av överraskningar och spektakulära ögonblick som gör NHL till en av världens mest älskade sportligor.

NHL är en plats full av spänning och spänning. Varje säsong ger något nytt att se fram emot – oavsett om det är etablerade stjärnor som fortsätter sin dominans eller unga uppåtsträvande spelare som sätter sin prägel på ligan. När vi nu går in i säsongen 21/22 kan fansen förvänta sig många överraskningar när några av hockeyns bästa kämpar om överhöghet och gör anspråk på en av de högsta lönerna inom sporten. Det kommer att bli en spännande tid för NHL!

Lämna en kommentar